5 Gratis online Excel kursus for nybegyndere og selvlærte

Der er mange, der tilbyder online Excel kursus for nybegyndere. Nedenfor finder du en liste over de kurser, vi ved om. Nogle er gratis og andre er betalt. Fælles for alle kurser nedenfor er, at de er web-baserede, og du kan tage dem i eget temp, uanset tidspunkt og sted.

Excel er et meget nyttigt værktøj! Selv om det er nemt at udfylde tekst og tal i cellerne, er det ikke nødvendigvis nemt at lære nye egenskaber. Mange er ofte selvlærte og bruger kun de enkleste funktioner. Men du kan spare meget tid og energi (læs frustration) ved at lære nogle ekstra teknikker og funktioner. Et gratis online Excel kursus kan hjælpe dig med at gøre netop det!

 

Gratis Online Excel Kursus fra Excelinstituttet.dk

  • Excel for Nybegyndere: Gratis - Har du ingen eller kun lidt kendskab til Excel? Her vil vi gå igennem 10 praktiske opgaver, og du vil lære alt hvad du behøvet at vide for at bruge Excel som et effektivt værktøj! Når du er færdig med kurset får du et kursusbevis som du kan vedlægge på dit CV eller lignende.

  • Excel Videregående: 1.990 kr - Lær om, hvordan du kan lave rapporter, analysere store datamængder, bruge Pivottabeller, lave Makroer og meget mere! I løbet af kurset går vi igennem 50+ praktiske opgaver, som du kan downloade og lave på egen hånd. På den måde får du kundskaben ind i fingrene! Med kursusbevis!

 

Gratis Online Excel Kursus fra Excelcourses.com

Det kan være godt at tage et kursus på engelsk, hvis du bruger den engelske version af Excel. Fordi formler og funktioner fungerer lidt anderledes og har forskellige navne.

  • Excel for Beginners: Gratis - Learn everything you need to know to use Microsoft Excel as an effective tool!

  • The Complete Excel Blueprint: $97 - Learn how to make reports and dashboards, use PivotTables and PivotCharts, analyze big datasets and how to use the 30 most used formulas and functions in Excel. 

 

 

Andre Gratis Online Excel Kursus

Enkelexcel

  • Basic Excel: Gratis - Basic er begynderkursus i Excel som sikrer at du kan de helt basale elementer i Excel. Med dette online begynderkursus lærer du Excel fra scratch. Du opbygger du din selvtillid, og du bliver fortrolig med Excel da vi kommer godt og grundigt igennem de aller vigtigste elementer der gør, at du kan udføre de mest gængse handlinger i et regneark. 
  • Funktioner og Formler: Gratis - Funktioner og Formler er onlinekurset for brugere der er vandt til at arbejde med Excel på et basic niveau. Du lærer at bruge de aller vigtigste og bedste funktioner og arbejdsmetoder som gør, at du kan løse dine arbejdsopgaver smartere og hurtigere i Excel. 

 

Proximo

  • Gratis Online Excel Kursus: En lille smag af deres medlemskab, der koster fra kr 399 per uge. Læs mere om kurset her.
  • Proximo medlemskab: fra 399 kr per uge. Medlemskabet giver adgang til begynderkurser, videregående kurser og avancerede kurser. Læs mer om medlemskapet her.

 

Nemprogrammering

  • Excel kursus: Dette Excel onlinekursus vil gøre dig til en ekspert i Excel! Du vil lære alle de grundlæggende funktioner og muligheder i programmet samt de mere avancerede emner, såsom pivottabeller, VBA, makroer m.m. Læs mer om kurset her.

 

Kender du til andre gratis online Excel kursus, der skal medtages på listen, så send en mail til Halvard (a) excelinstituttet.dk!