15 gratis online kurser på Dansk

Der er mange, der promoverer gratis online kurser, men ikke alle har samme definition af, hvad en web kursus egentlig er. Et online kursus skal i vores øjne være et kursus, du kan tage overalt og hvor som helst. Du bør ikke være afhængig af at logge ind på et websted på et bestemt tidspunkt eller fra en bestemt dato. Det skal være 100% uafhængigt af tid og sted.

Derfor har vi lavet en liste over de danske webkurser, vi ved om, som enten er video- eller tekstbaserede, så du kan deltage på dine vilkår. Webinarer og andre semi-online kurser er derfor ikke inkluderet.

 

Gratis online kursus fra Excelinstituttet.dk

  • Excel for Nybegyndere - Har du ingen eller kun lidt kendskab til Excel? Lær alt hvad du behøvet at vide for at bruge Excel som et effektivt værktøj! Med kursusbevis/sertifikat.

 

Gratis online kursus fra Withgoogle.com

  • Digital marketing - Få grundlæggende oplysninger om digital marketing, så du kan skabe vækst i din virksomhed eller forbedre dine karrieremuligheder.

 

Gratis online kurser fra Nemprogrammering.dk

  • Facebook kursus - Kom godt i gang med annoncering på Facebook med dette gratis danske onlinekursus. Lær at lave dine egne kampagner, opsætte tracking, evaluere på kampagner og meget mere!

  • Responsive Web Design - Skal din hjemmeside også være mobilvenlig? Så er dette kursus lige noget for dig! Vi viser dig, hvordan du arbejder med responsive webdesign, så du selv kan implementere det på dine egne sider!

  • Photoshop kursus - Med dette Photoshop-kursus for begyndere vil du lære alle de grundlæggende teknikker og funktioner i Photoshop, så du selv kan efterbehandle og redigere dine egne billeder.

  • Wordpress kursus - Lær at lave en hjemmeside eller webshop med verdens mest populære hjemmeside-system WordPress. På dette gratis videokursus gennemgår vi alle de grundlæggende funktioner og muligheder i WordPress fra A til Z!

  • Microsoft Word kursus - Med dette Word kursus for begyndere vil du blive fortrolig med Microsoft Word og lære alle de vigtigste værktøjer og funktioner at kende. Kurset er gratis, så alle kan være med!

 

Gratis online lønkursus fra Lonkursus.dk

  • Ny ferielovVil du vide mere om den nye ferielov? Her får du et gratis kursus om den nye ferielov. På kurset gennemgår vi reglerne om optjening og afholdelse af ferie.

  • Ny med løn – Gratis online lønkursus. Her får du den basale viden om lønadministration. På kurset får du f.eks. gennemgået lønsedler, lønsystemer og lønberegninger.

 

Gratis online sprogkurser fra Lonkursus.dk

 

Gratis kursus fra OnlineDansk

  • Online dansk kursus - Lær at kunne forstå hovedindholdet i yderst enkle sætninger og spørgsmål om konkrete og almindelige hverdagsforhold, fx ’Jeg bor i Århus’, ’Hun har 2 børn’, ’Hvor kommer du fra?’ og ’Er du gift?

 

Derudover har du mange gratis online kurser på engelsk:

 

 

Hvis du kender til et andet gratis online kursus, der er 100% video eller tekstbaseret, så send en mail til Halvard (a) excelinstituttet.dk og vi vil medtage dem på listen!